O nama

Kompanija INTER PROTEKT je osnovana 2011 godine kao deo kompanije Tehnoinspekt iz Makedonije, koja je jedna od vodećih kompanija u oblasti protivpožarne zaštite na području jugoistočne Evrope.

U našoj ponudi su zastupljeni sistemi za automatsku detekciju i dojavu požara, sistemi za gašenje požara kao i sistemi za monitoring server sala vodećih svetskih kompanija iz oblasti protivpožarne zaštite.

Kompanija INTER PROTEKT je osposobljena za instalaciju, puštanje u rad i ispitivanje svih vrsta protivpožarnih sistema.

U svojim magacinima kompanija INTER PROTEKT ima veliki i raznovrstan lager robe, što joj omogućava da u najbržem mogućem roku isporuči robu svim svojm kupcima.

Najsavremeniji evropski metodi i standardi su platforma našeg profesionalnog poslovanja. Našim kupcima stavljamo na raspolaganje sve naše resurse i naše bogato višegodišnje iskustvo kako bi smo doprineli ostvarenju svih njihovih zahteva.

Cilj i osnovna ideja vodilja naše kompanije je kvalitet bez kompromisa, uz puno uvažavanje naših konkurenata. Želimo da budemo Vaša tačka oslonca - siguran i pouzdan partner na koga se u svakom trenutku možete osloniti.

Poslovni prostor